Wij kunnen uw hulp goed gebruiken.

Sponsor of donateur worden?

Wilt u ons helpen en sponsor of donateur worden?

Sponsoren en donateurs zijn onmisbaar als je als stichting dergelijke projecten wilt realiseren. Wij prijzen ons dan ook gelukkig met een aantal hele fijne sponsoren. Zij helpen ons met hun financiële bijdragen of bijdragen in natura om de aankoop, transport en de opslag mogelijk te maken, maar ook om diverse activiteiten te kunnen organiseren. Draagt u onze stichting ook een warm hart toe en wilt u graag bijdragen aan onze stichting in de vorm van sponsor of donateur?  Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden, maar heeft u hier zelf een idee of initiatief voor, dan staan wij daar uiteraard ook graag voor open.

Onze stichting restaureert, onderhoud en beheert het historische erfgoed van de Brandweer Nieuwerbrug. Daar omheen organiseren wij diverse activiteiten, ook bij de brandweerkazerne in Nieuwerbrug zelf. Op onze website, onze nieuwsbrieven, maar ook, voorzover mogelijk bij deze activiteiten, brengen wij onze sponsoren onder de aandacht en wordt uw bedrijfslogo zoveel mogelijk getoond. Met uw sponsoring vergroot u niet alleen uw maatschappelijke betrokkenheid, maar draagt dit zeker bij ook om uw naamsbekendheid in Nieuwerbrug en de regio te vergroten.

Graag komen wij met u in gesprek over sponsoring, u ook met ons? Stuurt u ons dan een mailtje via stichting@brandweerhistorienieuwerbrug.nl of nog beter maakt u even gebruik van ons contactformulier.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, alvast hartelijk dank.

 

Sponsor Icoon

Onze sponsoren...